Pagina's

woensdag 25 januari 2012

We zijn er BIJNA maar nog niet helemaal !

Beste lezer,



Binnen 25 dagen zit ik samen met Dorien, Jonas, Kim en Charlotte op het vliegtuig richting het warme Suriname!

Voorafgaand aan deze reis is er veel gebeurd zoals het schrijven van een motivatiebrief, selectiegesprek, projectdossier, lessen, groepswerken, examen ,bezoek aan het ITG voor vaccinaties, naar de Surinaamse ambassade voor het MKV en visum, internationaal paspoort , vliegtickets, enz.

Veel voorbereidend werk maar dit zal snel vergeten zijn eens we daar zijn.

We vertrekken op 19/02/2012 en zijn terug op 1/06/2012.

Voor wie meer details wil:

KLM ROYAL DUTCH AIRLI - KL 713

SUN 19FEB AMSTERDAM NL PARAMARIBO SR

SCHIPHOL AIRPORT ZANDERIJ INTL

12u25 18u10

NON STOP DURATION 9:45

KLM ROYAL DUTCH AIRLI - KL 714

THU 31MAY PARAMARIBO SR AMSTERDAM NL

ZANDERIJ INTL SCHIPHOL AIRPORT

20u05 9u35 01JUN

NON STOP DURATION 8:30

Eens aangekomen in Suriname zal een taxi ons opwachten , deze brengt Jonas en mezelf naar de Johan Adolf Pengelstraat in Paramaribo. Dorien, Kim en Charlotte verblijven op een ander adres, niet zover van bij ons.

We delen het appartement met Natalie en Daphné, ook studenten maar dan van de opleiding secundair onderwijs. Zij zullen daar al een week zijn als wij toekomen.

Jonas en ik zullen stage lopen in de Doth school op 600m van ons appartement! Dat wordt een mooie wandeling van en naar school!

Zo hier zullen jullie het voorlopig mee moeten doen. Tijdens mijn verblijf zullen er meerdere berichten verschijnen op deze blog, de bedoeling is om jullie op de hoogte te houden en ik heb een mooie herinnering voor later.

Oh ja ik neem samen met Jonas deel aan het project ‘Correspondenten in het Zuiden’, dat houdt in dat we onze ervaringen delen met een klas in België. Dus ook voor hen deze blog.

Tot de volgende!



1 opmerking: